Kéz

Aki még egy jót fingani se tud meccsnézés közben

Hogy kiről van szó azt majd később, mától blog-ot írok újból. Mindig, ha valami eszembe jut, mondjuk eddig is így volt csak egy kicsit elhanyagoltam. Na, nem pofázom tovább.

Néztem a híradót és volt egy pár dolog, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Mondjuk a híradózás legnagyobb bakiját pont nem láttam, állítólag egy héttel ezelőtt az RTL és tv2 híradójában a „bemondók” ugyanolyan felsőt vettek fel, jaj de durva mi? És az nem baki, hogy az tv2 esti híradóban az egyik tudósító pont úgy beszél, mintha közben nyomná a cigánybonbont” ? (napraforgó). Persze nem akarok senkit megbántani, nézzük a híreket.

Mutattak egy fickót aki bepöccent, - amúgy megyémbéli, de nem ismerem- na a lényeg bekattant és egy kis gyereket tartott maga elé, a gyereket a túsztárgyaló kitárgyalta a kezéből, majd tovább adta egy kommandósnak az pedig egy másiknak. Mindenki nagyon vigyázott, hogy a gyerek le ne vizelje, legalábbis úgy tartotta a kezében mindenki. Ezt a jelenetet több híradóban is láttam, és volt ahol a gyereknek csak a fejét takarták ki, de volt ahol a pucáját is, lényegében már mindent kitakarnak lassan, a híradó olyan lesz, mintha végig köd lenne… de nem értem, hogy miért takarták ki a gyerek pucáját? Ha egyszer én is bekattannék, és pucéron randalíroznék akkor biztos engem is felvenne a tv, kitakarva a fejem meg a pucám, biztos dugnék az operatőrnek egy ezrest, hogy a kikockázás jóval nagyobb legyen mint az indokolt, legalábbis a pucámnál. Amúgy nem így hívom, hogy puca csak a gyerek miatt beleragadtam ebbe a szóba. Aztán jöttek még jobbnál jobb hírek, egy tűzoltó, aki fusizott, munkaidőn kívül mentett, és lám meg lett a jutalma, előléptették és kitüntették. Ez rendben is lenne, de ott a helyszínen jött egy díszegyenruhás faszi egy oklevéllel és még ropogott a tűz, amikor megkapta a díjat. Nagyon gyorsak, jó hogy nem mentés közben kapta meg, még bent az égő házban. Látszott, hogy Kis Attila (ő volt a tűzoltó) sem számított rá, hogy pénzt és időt nem kímélve odarohan egy tábornok és kitünteti, valószínűleg ez is a válság miatt van így nem kell átadóünnepségeket szervezni, ott helyben még egy kosár hamuban sült pogácsát is láttam, azt valószínűleg ott sütötték meg. Mutattak egy idiótát, aki fapisztollyal és kínai farsangi álarccal próbált betörni egy bankba, de elzavarták, a rendőrség 3 percen belül elkapta. Azonnal bevallotta, hogy egyszer már rabolt szatyorral, igen szatyorral bement egy bankba és azt mondta bomba van a szatyorba. El is vitte a pénzt, de valami festékpatron felrobbant benne, úgyhogy azt is bukta. Nem feltétlenül ez a legérdekesebb a történetben, hanem a rabló szegény felesége… Nem elég, hogy lesittelik ezt a szerencsétlent, de még szégyenkeznie is kell, hogy ekkora hülyét még nem hordott a hátán a föld mint a párja.

Ja, és a cím: na ki az, aki nem tudott a görög-német meccs alatt egy egészségeset fingani? Hát Platini. Ő is férfi, biztos szívesen szotyizna, sörözne és fingana meccs közben, de jobbra a görög miniszterelnök ül, mondjuk ő előtte még lehetne is, de balról a kancellár asszony..  azért egy kicsit vissza kellett magát fogni, és ez minden meccsen így megy, mindig kormányfők, államfők ülnek mellette. Nagyon sajnálom szegényt, hogy ki kell mennie a wc-re,  ha fingania kell, mert bizonyított hogy az emberek óránkánt 5-6-ot szellentenek, igen-igen a nők is, ne röhögjetek csak ránk fogjátok. Így egy rövid számítás: Platini, a görög miniszterelnök és Merkel asszony összesen a meccs alatt kb.: 30-at fingottak, ebből legalább egy ott helyben történt. Vajon mi játszódott le a fejekben amikor megcsapta az orrukat a szag? Mert soha ne feledjétek, ha már legalább három ember összegyűlik akkor lehet fingani nyugodtan, és ha elég ártatlan a fejed akkor bárkire ráfoghatod.

Gyere Drágám, csináljunk egy gyereket, hogy mi is hárman legyünk. Durva Platini miatt lesz gyerekünk. Üdv mindenkinek!!!Megosztás

Partnereink