Kéz

Bemutatkozás

"Orosz György vagyok, nemesi származású humorista, ugyanis azt mondják, ha valakinek a nevében van ipszilon, akkor nemesi származású. Megvizsgáltam, és a Györgyben mindjárt kettőt is találtam. 1977. december 31.-én születtem, tehát a születésnapomat Te is minden évben megünnepled, ezt köszönöm! Keresztanya vagyok, ugyanis a keresztlevelet rossz helyen írtam alá, amit már nem lehetett kijavítani. Üdvözöllek a honlapomon, jó szórakozást!"

Orosz Gyuri

OROSZ GYÖRGY a Showder Klub humoristája. A világ első "zöld" stand up komikusa.

Napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, aki minden most futó humorműsorban szerepel. Állandó fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv csatornának és a Rádiókabarénak. Pályáját a tv2 műsoraiban kezdte. Három éve járja az országot műsoraival, óriási sikerrel. Ajánljuk céges rendezvényekre, szilveszteri bulikba, falu-, és városnapokra, fesztiválokra. 

A KO MEDIA STUDIO humortársulat alapítója és művészeti vezetője. A 2012-es foci EB és olimpia idején ő volt az OTP Bank egyik reklámarca. Szereti a különleges helyszíneket, standup-olt már távolsági buszon, templomban és börtönben is. 2013-ban, a világon elsőként kapta meg az öko-humorista minősítést az Oxiglobe Ltd.-től, környezettudatos munkásságáért.

A humor mellett a média világában is otthonosan mozog, saját műsora volt a debreceni Alföld Televízióban, rádiós műsorvezetőként dolgozott a debreceni City Rádióban, majd a Rádió Max Reggeli K.O. című morning show-ját vezette Kállai Krisztával. Együtt szívesen vállalják rendezvények konferálását, moderálását.

Partnereink